Friday 28 October 2011

artacademy | eye for style and head for business


      CODECS, impreuna cu L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), lanseaza artcademy®, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din Romania. Programul oferit de MOD’SPÉ Paris este primul semn al consolidarii acestei industrii, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu.
  Programul se adreseaza persoanelor interesate sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising,  product/ brand management, jurnalism de modă sau design, dar si tuturor celor interesati de moda.


CLICK CLICK CLICK TO READ MORE!!!


Cursurile artcademy® sunt structurate pe doua etape - Fundamentals of Fashion  (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel).  Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.



Curricula artcademy® cuprinde materii precum Consumer Behaviour, Sourcing of Fashion Products, International Trade, E-marketing Strategies and E-business, Fashion / Brand Communication, Financial Management, Customer Relationship Management, etc., structurate astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MOD’SPÉ Paris. Acestia sunt reprezentanti ai unor companii de marca din industria franceza a modei: Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Etam, Celio, GAP, etc.  Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.



„Industria modei nu inseamna doar design si prezentari de moda, ci reprezinta un  business care poate fi rentabil daca oamenii implicati au cunostintele specifice de fashion marketing, merchandising, vanzari, buying, etc. In contextul economic actual, daca ne dorim sa ramanem competitivi pe aceasta piata, aparitia brandurilor de moda romanesti este primul pas spre o normalizare a pietei de moda din Romania. Insa aptitudinile de business specifice sectorului de fashion sunt absolut esentiale pentru succesul acestor intreprinzatori. O educatie adecvata reprezinta avantajul necesar pentru a deveni un adevarat profesionist, intr-o lume plina de neprevazut” declara Anca Bartha, Director artcademy Fashion Business School, MOD’SPÉ Alumnus.



Inscrierile se desfasoara pana pe 4 noiembrie. Primele doua grupe de cursanti (cate una pentru fiecare etapa) vor incepe studiul pe 18 noiembrie. Pentru inscrieri si informatii despre artcademy®, un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.


No comments: